Smaker - przepisy, dieta3.8.14
Smaker to darmowa aplikacja z przepisami kulinarnymi. Zawiera ponad 37 tysięcy przepisów z daniami łatwymi do ugotowania.
Przepisy na śniadania, obiady, kolacje, przystawki i nie tylko
W bazie programu Smaker udostępniono przepisy, jakie można na co dzień znaleźć w internetowym serwisie kulinarnym Smaker.pl. Niezależnie od tego, czy szukamy przepisu na danie główne, śniadanie, kolację, przystawkę lub jakąkolwiek inną okazję, w programie niewątpliwie znajdziemy to, co nas interesuje. A nawet jeśli nie wiemy, co chcielibyśmy przygotować, to zawsze możemy skorzystać z funkcji losowania przepisów.
Prosta obsługa
Smaker charakteryzuje się prostym do opanowania interfejsem użytkownika, dzięki któremu możemy łatwo i szybko zobaczyć dokładny przepis, składniki potrzebne do ugotowania wybranego dania, jak również zdjęcie posiłku udostępnione przez użytkowników serwisu Smaker.pl. Na uwagę zasługuje także podział wszystkich przepisów na kategorie.
Dostosowanie aplikacji do swoich potrzeb
Smaker umożliwia tworzenie listy swoich ulubionych przepisów, co sprawia, że nie musimy ich za każdym razem wyszukiwać ręcznie. Ponadto możemy śledzić przepisy autorstwa innych kucharzy, którzy publikują je za pośrednictwem Smakera. Jeśli sami przygotujemy coś wyjątkowego, bez problemu udostępnimy przepisy i zdjęcia swoich potraw za pośrednictwem znanych serwisów społecznościowych (np. Facebook), e-mailem lub SMS-em.
Kulinarne e-booki za darmo
W aplikacji Smaker dostępne są książki elektroniczne z przepisami. Wszystkie e-booki można pobrać za darmo. Znajdziemy w nich przepisy na Boże Narodzenie, Wielkanoc, Sylwestra i wiele innych, rozmaitych okazji.
Smaker - cechy programu:
- ponad 37 tysięcy przepisów kulinarnych z serwisu Smaker.pl
- przepisy na śniadania, obiady, kolacje, przystawki
- możliwość udostępniania własnych przepisów (także przez Facebooka, e-maila, SMS i nie tylko)
- dodawanie wybranych przepisów i autorów do ulubionych
- darmowe e-booki z przepisami na liczne okazje (np. Boże Narodzenie i Wielkanoc)